همه چیز درباره آنالیز عسل

گواهی آزمایش عسل طبیعی
روش های بسیاری برای شناخت عسل طبیعی، از تقلبی وجود دارد که تا حدودی مشخص کننده طبیعی یا تقلبی بودن آن است. اما تنها راه مطمئن شناخت و حصول اطمینان صد در صد، آزمایش و  آنالیز عسل در آزمایشگاه تخصصی مواد غذایی است :  (بیشتر…)

همه چیز درباره شکرک زدن عسل طبیعی

شکرک زدن ( رس شدن ، کریستالیزه شدن عسل ،  Grandulated Honey):

آنچه که در اصطلاح « شکرک زدن » می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن تقلبی بودن عسل را تداعی می کند، چیزی جز پدیده « بلور شدن » یا « کریستالیزاسیون » نیست. (بیشتر…)

راهنمای خرید عسل طبیعی

عسل طبیعی را چطور بشناسیم ؟

عسل یک محصول غذایی مفید و یک اکسیر با ارزش است که از قرن ها پیش به عنوان عالی ترین و مقوی ترین غذا ها شناخته شده و همچنین به واسطه ویژگی های شفابخش خود به عنوان دارو و درمان بیشتر بیماریها در بین تمام ملل کاربرد داشته است. عسل، شهدی است که زنبور عسل پس از مکیدن شیره گلها آن را می سازد. با وجود آنکه عسل به وسیله زنبور تهیه می شود، فراورده های گیاهی محسوب شده و مورد توجه گیاهخواران و خام خواران است. (بیشتر…)

نظرات مشتریان هانی مال درباره کیفیت عسل ها

در این بخش می توانید نظر مصرف کنندگان محصولات هانی مال درباره کیفیت عسل و سایر محصولات را مطالعه کنید.
شما هم اگر قبلا از محصولات هانی مال استفاده کرده اید با گذاشتن نظر درباره تجربه تان، به هانی مال و سایر کاربران کمک کنید.

پیشاپیش از تمام کسانی که با نظرات خود ما را حمایت و راهنمایی می کنند سپاسگذاریم.